Blog

Fogyasztói tájékoztató

Fogyasztói tájékoztató

Kedves Fogyasztók!

 

Talán hallottak az Amerikai Egyesült Államokban és Kanadában történt akut légzőszervi megbetegedésekről, amelyeket bizonyos e-cigaretták esetleges használatával kapcsoltak össze.

Mint a világ második legnagyobb e-cigaretta vállalata, amely több mint 9 millió fogyasztót lát el minőségi termékekkel világszerte, nagyon komolyan vesszük fogyasztóink biztonságát.

Termékfejlesztési és -gyártási folyamatainknak elengedhetetlen részét képezik a minőségi és biztonsági vizsgálatok, valamint a világszerte több mint 50 toxikológusból álló csapat, amely termékeink összetevőinek vizsgálatáért felel. Toxikológusaink munkájáról a www.bat-science.com honlapunkon tudhat meg többet.

Teljes mértékben támogatjuk a hatóságok erőfeszítéseit az Amerikai Egyesült Államokban, Kanadában és szerte a világon, amelyek célja feltárni a közelmúltbeli tragikus esetek pontos okát.

Biztosan állíthatjuk, hogy egyetlen Vype-termék sem tartalmaz, és soha nem is tartalmazott THC-olajakat vagy E-vitamin-acetátot.

Továbbra is úgy gondoljuk, hogy a Vype utántöltő folyadékok kiváló minőségűek, a Vype-termékeink potenciálisan kevésbé káros alternatíváját jelentik a hagyományos dohányzásnak, és azt tanácsoljuk fogyasztóinknak, hogy termékeinket az előírásoknak megfelelően használják, és sehogyan se módosítsák azokat.

 

Köszönettel:

Dr. David O’Reilly

Tudományos Kutatási Igazgató

British American Tobacco