Mit jelent a nikotinsó a vépelésben?

Mit jelent a nikotinsó a vépelésben?

Mi az a nikotinsó és hogyan befolyásolja a vépelést? Itt tudhatsz meg többet a Vype vPro ízválasztékának összetevőjéről!

 

Mi az a nikotinsó?

A nikotin természetes formában számtalan növényben előfordul, de legnagyobb mértékben a dohánynövényben található meg, azon belül is a dohánylevelekben, ahol a nikotin só formájában van jelen.

Ezt a dohányban található nikotinsót úgy alkottuk újra az eLiquidekben, hogy a nikotint tartalmazó eLiquidekhez egy speciális hozzávalót adtunk, amely a nikotinnal reakcióba lépve nikotinsót képez.

A „só” formájú nikotin, más néven protonált nikotin, stabilabb, mint a hagyományos eljárással készült eLiquidek nikotinja.

 

Miért is használunk nikotinsót a Vype vPro eLiquidek megalkotásához?

Az eLiquidekhez hozzáadott nikotinsó célja, hogy az elektronikus cigaretta fogyasztása a felnőtt dohányosok számára a hagyományos cigarettázáshoz közelebbi érzetet nyújtson, mint a nem só formájú nikotinnal készült eLiquidek fogyasztása.

Itt tudhatsz meg többet az eLiquidekben található nikotinról.

 

A Vype vPro termékcsaládja

Épp a fentiek okán alkottuk meg úgy a Vype vPro ízeit, hogy az Egyesült Királyságban előállított prémium minőségű nikotinsót tartalmazzanak.

A Vype vPro termékcsalád 4 ízének – Master Blend, Crisp Mint, Wild Berries és Dark Cherry – megalkotásakor a kutatási és fejlesztési csapatunk szakértelmére támaszkodtunk.

Reméljük, sikerült érthetően megfogalmaznunk, amit a nikotinsóról tudni érdemes. Itt tudhatsz meg többet a Vype vPro termékcsaládról.

  • Dátum 2020-03-04
  • Kategória VYPE Guide