VYPE Guide

Porlasztóellenállás (ohm)

Porlasztóellenállás (ohm)

Az e-cigaretta készülék porlasztójának ellenállása és az akkumulátor feszültsége együttesen határozza meg a fűtőszálon átfolyó áram erősségét.

Minél kisebb az ellenállás, annál nagyobb mennyiségű áram képes áthaladni a fűtőszálon, ezzel arányosan nő a gőz mennyisége is.

A Vype eTank e-cigaretta készülékek fűtőegységének ellenállását ohm-ban (Ω) mérjük. A Minihez egyféle ellenállású porlasztó kapható: 1.4 Ω A Subhoz kétféle ellenállású porlasztó közül választhattok: 0.3 Ω és 0.5 Ω

Porlasztót cserélni csak a nyílt rendszerű e-cigaretta készülékeknél szükséges.  A zárt rendszerű e-cigaretták esetében, mint amilyen a Vype ePen 3* is, ez az alkatrész a cserélhető vPro utántöltő patronban található meg. Így minden alkalommal, amikor új utántöltő patront helyezel a készülékbe, a porlasztót is lecseréled.

*95%-kal kevesebb káros anyag: Ez az eredmény az 1R6F referencia cigaretta füstjének és a Vype ePen3 gőzének összehasonlításából származik, amelynek keretében azon 9 káros anyag jelenlétét vizsgálták, amelyeknek a csökkentését javasolja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a cigaretták füstjében. 0% kátrány: A kátránymentesség alatt azt értjük, hogy nem tartalmaz dohányból származtatott kátrányt. Ez a tulajdonság nem jelenti szükségképpen azt, hogy a termék kevésbé káros, mint a dohánytermékek.