VYPE Guide

Tájékoztatás ízesítési tilalomról

Tájékoztatás ízesítési tilalomról

2020. május 21-től jogszabály alapján nincsen lehetőség ízesített, nikotintartalmú e-cigaretta utántöltő folyadékok és utántöltő patronok értékesítésére Magyarországon.

Ezen szabályozás érinti a Vype termékcsaládot is, ezért 2020. május 21-től kezdődően a nikotinos Vype eLiquidek, Vype ePen 3 vPro utántöltő patronok és a Vype ePen 3 készülékek értékesítését fel kell függesztenünk.

Az utántöltő folyadékkal előre nem töltött készülékekre, és a nikotinmentes utántöltő folyadékokra és patronokra nem vonatkozik ez a tilalom, így a Vype eTank Mini és eTank Sub, valamint a 0 mg/ml nikotintartalmú Vype eLiquidek továbbra is kaphatók lesznek.

2020. május 20-ig minden Vype eLiquid, Vype ePen 3 vPro utántöltő patron és Vype ePen 3 készülék változatlanul elérhető, a készletekről a Nemzeti Dohányboltokban tudsz érdeklődni.

Amennyiben fentiekkel kapcsolatosan további kérdéseid lennének, ügyfélszolgálatunk készséggel áll rendelkezésedre a 06-80-200-975 telefonszámon vagy az [email protected] e-mail címen.