VYPE Guide

Vype eLiquid betöltés és használat

Kibontjuk a Vype eTank Mini e-cigaretta kezdőkészlet dobozát.

Az eLiquid flakonját egy ponton finoman nyomva, a folyadékot a tartály belső falára irányítva tölthető fel a tartály a max. jelzésig.

Ezután vissza kell csavarni a tartáj tetejét, majd a készüléket függőleges helyzetben hagyva körülbelül 15 percet kell várni, hogy a porlasztóban található kanóc jól magába szívhassa a folyadékot.

Ezután lehet bekapcsolni a készüléket a funkció gomb háromszor egymás után történő gyors megnyomásával. A gőz beszívása a szipkán keresztül fog történni.

Először, a funkció gomb megnyomása nélkül kell 4–5 mélyebb beszívást végezni, ez segíti a porlasztó kanócának átitatódását. Majd indulhat a vépelés, azaz a funkció gomb lenyomásával a gőz beszívása, és kifújása.

Ha szünetet tartotok a vépelésben, a funkció gomb háromszori gyors megnyomásával tudjátok lezárni a készüléket. A lezárást a led fény háromszori felvillanása jelzi.

Ha a folyadék szivárogna a szájrészen keresztül, akkor nem itatódott át rendesen a porlasztó vagy nem csavartátok rá jól a tartálytetőt. A szájrészből a folyadékot egy fültisztító pálcika segítségével törölhetitek ki.

TOVÁBBI CIKKEK