VYPE Guide

Vype eLiquidek

A Vype e-cigaretták optimális teljesítménye és az ideális gőzképződés érdekében a Vype eLiquidekkel együtt lettek tesztelve.
A Magyarországon hatályos törvények értelmében tilos az eLiquidek online kereskedelme. A Vype eLiquideket forgalmazó, kijelölt Nemzeti Dohányboltok listája a mindenamivype.hu/boltkereso weboldalon elérhető.

Minden egyes Vype eLiquid tartalmaz propilén-glikolt (PG), növényi glicerint (VG) és aromákat. A Vype eLiquidek 12 ízben és nikotinmentes változatban érhetőek el. A magasabb PG tartalmú eLiquide az intenzívebb ízélményhez lettek kifejlesztve. A közepes VG tartalmú eLiquidek a nagyobb gőzképzést segítik.

Az ízvariánsok tekintetében kétféle Vype eLiquid kategória létezik. A Classics ízei közé tartoznak az olyan klasszikus aromák, mint az Original Tobacco, Green Mint vagy a Raspberry Crush. A Collection kategória eLiquidjei pedig több ízesítés kombinációjából születtek, ilyen például a Super Fruity. A Vype utántöltő folyadékok a felbontástól számított körülbelül két hétig állnak el.

A Vype eTank Minihez elsősorban az alacsony VG tartalmú Vype eLiquidek készültek.

A Sub viszont alacsony vagy közepes VG tartalmú Vype eLiquidekkel is használható, mivel az eszköz teljesítménye lehetővé teszi a magasabb VG tartalom által keletkezett nagyobb gőzt.

TOVÁBBI CIKKEK