A Vype a BAT Pécsi Dohánygyár Kft. által forgalmazott elektronikus cigaretták és utántöltő folyadékok márkája.

A Vype elektronikus cigarettákat jelenleg a kijelölt Vype termékeket forgalmazó Nemzeti Dohányboltokban tudod megvásárolni. Online bármikor megtalálod a pontos elérhetőségeket és címeket a Boltkereső oldalon!

A Vype relatíve új nálunk: 2018. decembere óta érhető el Magyarországon.

Ez a te igényeditől függ. A portfóliónkból a mini azoknak lehet megfelelő választás, akik ismekednek az e-cigi világával. A sub pedig azoknak, akik nagy teljesítményű eszközt szeretnének anélkül, hogy mélyebbre ásnák magukat a különböző beállítási lehetőségek között.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/eszkozok/

Az újdonságokért érdemes időnként felkeresned weboldalainkat: a govype.com/hu/ vagy a mindenamivype.hu oldalakat.

Az aktuális promócióinkról, akcióinkról bármelyik Vype termékeket forgalmazó, kijelölt Nemzeti Dohányboltban érdeklődhetsz, az eladók készséggel segítenek majd. Ezenkívül honlapunkon minden információt megtalálsz.

Nem, az akkumulátor egyik Vype e-cigarettában sem kivehető és nem cserélhető. Egyáltalán nem ajánljuk, hogy ezzel kísérletezz, mert azzal tönkreteheted az elektronikus cigarettát.

A Vype eTank Sub és eTank Mini e-cigarettákban személyes gőzölési szokásoktól függően ajánlatos a porlasztót 2-3 hetente, és minden új íznél is kicserélned. De abban az esetben is javasoljuk új porlasztó behelyezését, hogyha a gőz ízében vagy minőségében romlást tapasztalsz.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/cikkek/minden-amit-a-porlasztokrol-tudni-erdemes/

A Vype eTank eszközök jelenleg csak fekete, soft touch kivitelben kaphatóak. Érdemes időről időre figyelned honlapunkat (www.govype.com), ahol közzé tesszük az újdonságokat.

Érdemes tudnod, hogy egy jól karbantartott, rendszeresen használt Vype eTank Mini vagy Sub elektronikus cigaretta élettartama legalább 9 hónap. Adhatok egy tippet a hosszú élettartamért? Tartsd mindig feltöltve az akkumulátort! 9 hónap után kapacitása elkezd csökkenni, mivel a töltési-kisütési ciklusok csökkentik a hatékonyságát. Tudnod kell azt is, hogy nagyban függ a személyes gőzölési szokásaidtól, hogy ez milyen gyorsan következik be.

Az ePen 3 készülékeinket már nem forgalmazzuk, hiszen jogszabályi előírás miatt nem kapható hozzá patron, ami nélül a készülék nem használható. De ha korábban ilyet vásároltál, akkkor érdemes tudnod, hogy egy jól karbantartott, rendszeresen használt Vype ePen 3 eszköznek pedig legalább egy éven át ki kell tartatnia, mielőtt csökkenni kezd az akkumulátor hatékonysága. Tipp: a Vype ePen 3 feltöltött állapotban tartása meghosszabbítja az akkumulátor élettartamát.

Annak, aki kezdőként is érdeklődik a széles ízválaszték iránt, az eTank Mini lehet megfelelő választás, mely egy kicsi, esztétikus eszköz, itt azonban az eLiquid utántöltéséről és a porlasztó cseréjéről is a fogyasztónak kell gondoskodnia.

Egy flakon Vype eLiquid-ből minimum 5-ször fel tudod tölteni készülékedet. Az eTank Mini tartálya 1,8 ml, az eTank Sub-é pedig 2 ml űrtartalmú.

Jelenleg 2 fajta Vype e-cigaretta van a piacon.

Az eTank Sub és az eTank Mini is olyan nyílt rendszerű készülékek, melyek sokféle íz használatát teszik lehetővé. Az eTank Sub egy nagyobb teljesítményű, haladó eszköz, az eTank Mini pedig egy egyszerű, kompakt megjelenésű alternatíva.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/eszkozok/

Jelenlegi készülékeink közül az eTank Sub elektronikus cigaretta biztosítja a legnagyobb gőzt.

Jelenleg nincs ilyen Vype készülék a magyar piacon.

Sajnos nem, külön akkumulátort biztonságtechnikai okokból nem lehet venni.

A Vype eTank Sub és Mini eszköz használata során ezeket a lépéseket mindig tartsd szem előtt:

  • Cseréld a porlasztót 2-3 hetente, de a csere akkor is indokolt, ha új ízre váltasz.
  • Figyelj a megfelelő slukkolási technikára.
  • Ellenőrizd, hogy a tartály mindig legyen minimum félig feltöltve.

Az új készülék beüzemelését így végezd: a kikapcsolt e-cigarettát először töltsd fel eLiquiddel, majd szívj pár száraz slukkot a rendes használat előtt. A hosszú élettartam érdekében ügyelj a készülék megfelelő tárolására is!

Az ePen 3 készülékeinket már nem forgalmazuk, hiszen jogszabályi előírás miatt nem kapható hozzá patron, ami nélkül a készülék nem használható. De ha korábban ilyet vásároltál, akkor érdemes tudnod, hogy a Vype ePen 3 karbantartása nem bonyolult, az alábbiakat tartsd észben:

  • A Vype ePen 3 töltéséhez kizárólag a kezdőcsomagban található, vagy egyéb Vype töltő-kiegészítőket használd.
  • A Vype ePen 3-at kizárólag Vype ePen 3 utántöltő patronokkal használd.
  • A Vype ePen 3-at, a töltőket és a patronokat száraz helyen tárold és használd, mert a kicsapódó pára és a nedvesség kárt tehet a készülékben.

A Vype termékek ajánlott tárolási hőmérséklete 0-25°C. A Vype ePen 3 csak 0-40°C közötti hőmérsékleten használható. A meghatározott hőmérséklet-tartományon kívüli használat az eszköz károsodásához vezethet.

Rendszeresen számíthatsz tőlünk újításokra. Folyamatosan azon dolgozunk, hogy az igényeiteket minél magasabb szinten ki tudjuk elégíteni.

Porlasztót csak 5 db-os csomagban tudsz vásárolni. Fontos tudnod, hogy a csomagot megbontani, a porlasztókat egyesével vásárolni tilos.

Az elektronikus cigaretta használatát asztmások számára nem javasoljuk, számukra a gőzölés fokozott egészségügyi kockázattal járhat.

Az eTank Mini porlasztójának csomagonkénti ára 3750 Ft, az eTank Subénak pedig 4500 Ft az ajánlott fogyasztói ára. Ezek az árak trafikonként eltérőek lehetnek.

Jelenleg 2 fajta Vype e-cigaretta van a piacon.

Az eTank Sub és az eTank Mini is olyan nyílt rendszerű készülékek, melyek sokféle íz használatát teszik lehetővé. Az eTank Sub egy nagyobb teljesítményű, haladó eszköz, az eTank Mini pedig egy egyszerű, kompakt megjelenésű alternatíva.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/eszkozok/

Magyarországon csak dohányzásra kijelölt helyen szívhatod az elektronikus cigarettád. Azt tanácsoljuk, figyelj erre oda, mert éppúgy büntetést kaphatsz, mint “bagós” társaid!

Azt tudjuk neked mondani, hogy átlagos felhasználási szokások mellett olcsóbb az e-cigi, mint a hagyományos dohányzás. Jól hangzik, ugye?

Akárcsak a hagyományos cigarettázás, a nikotinos folyadékok használata is függőséget okoz. Ennek oka egyszerűen annyi, hogy a nikotin egy erős függőséget okozó anyag. Jó hír viszont, hogy a nikotinmentes termékünk nem okoz függőséget.

Az e-cigaretta olyan elektronikus eszköz, amely lítiumionos-akkumulátort tartalmaz, és az elektromos energia segítségével felmelegíti az eszközben található eLiquidet, majd elpárologtatja. Miközben ezt inhalálod, “vépelsz”.

Nem tölt a készüléked?

1. Próbáld meg másik USB kábellel, vagy laptopról tölteni.

2. Ha továbbra sem tölt, kérlek, hívd az ügyfélszolgálatot!

Ha nem működik jól a porlasztó, több oka is lehet. Lehet, hogy régen cserélted már, és elöregedett. Azt tanácsoljuk, hogy ellenőrizd azt is, hogy jól helyezted-e bele az e-cigarettába. És végül a klasszikus kérdés: bekapcsoltad a készüléked? 🙂

Azt tanácsoljuk, sürgősen cserélj porlasztót, mert az nagy valószínűséggel leégett!

Azt tanácsoljuk, hogy a tartály alkatrészeit meleg szappanos vízzel mosd át, majd tiszta vízzel alaposan öblítsd le, és hagyd teljesen megszáradni. Csak ezt követően illessz be egy új porlasztót, mert a porlasztót nem érheti víz.