GYIK – Vype eLiquidek

Az ízesített Vype utántöltő folyadékok az EU-ban készülnek. A „VAPOUR TESTED BY SCIENTISTS” bélyegző láttán biztos lehetsz benne, hogy a belélegzett gőzt szigorú vizsgálatnak vetették alá.

A Vype utántöltő folyadékok két termékvonalban, 12 ízben kaphatók:
A Vype Classics ízei: dohány, mentol és különféle gyümölcsök aromáival. Ide tartoznak ezek az ízek: Original Tobacco, Bright Tobacco, Green Mint, Wild Strawberry, Very Cherry, Raspberry Crush, Watermelon Burst és Mango Swirl.

A Vype Collection termékvonal tagjai mentolos és különböző gyümölcsös ízeket idéző kombinációk: Lemon Ice Tea, Super Fruity, Watermelon Mint, Strawberry Cream.

Jelenleg a jogszabályok értelmében mindegyik íz 0 mg/ml-es nikotinmentes változatban elérhető.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/eliquidek/

A jogszabályi előírás alapján 2020. május 21-től kizárólag nikotinmentes Vype eliquidek kaphatók. A neked leginkább megfelelő ízt a honlapunkon tudod kiválasztani és a Vype értékesítésre kijelölt Nemzeti Dohányboltokban tudod megvásárolni.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/eliquidek/

Akik nem töltötték be a 18 évet, nem használhatnak 0 mg/ml nikotintartalmú Vype utántöltő folyadékot. Minden utántöltő folyadékunk, a nikotinmenteseket is beleértve, kizárólag nagykorúak (18 év fölöttiek) számára készül.

Vype utántöltő folyadékainkat kivétel nélkül Vype termékekre fejlesztettük ki és teszteltük. Így tudunk neked olyan gőzt garantálni, amelyben bátran megbízhatsz. Nem tudjuk, hogy más utántöltő folyadékok mit tartalmaznak, mi más eLiquidekkel kapcsolatban semmilyen garanciát nem tudunk vállalni. Szóval szerintünk jobban jársz, ha ezeknél maradsz.

Minden ízt és keveréket a felnőttek ízlése szerint alakítunk ki, egyáltalán nem célunk a kiskorúak meggyőzése. Ezt egyébként minden termékünkön és marketinganyagunkban egyértelműen fel is tüntetjük, hiszen minden termékünk kizárólag 18 éven felüliek számára készül.

Mindig nyitottak vagyunk az új ízekre, ezért folyamatosan teszteljük ezeket, szóval számíthatsz ránk!

Ha az utántöltő folyadék a bőrödre került, mielőbb mosd le bő szappanos vízzel! Irritáció vagy kiütések megjelenése esetén, menj el orvoshoz is! Egy komoly allergiát nem érdemes figyelmen kívül hagyni. Jobbulást kívánunk neked!

A minőség miatt alap számunkra, hogy a likvidben két alapanyag egyensúlyát biztosítjuk (VG és PG). A Vype utántöltő folyadékok egyeneletes gőze ebből az arányból ered. Sok tesztet végeztünk a Vype eszközökön, és érdemes tudni, hogy az utántöltő folyadékaink általában vagy magas PG-tartalmúak, vagy pedig közepes PG/VG arányúak. Ha érdekelnek a pontos adatok, akkor bővebben van lehetőséged tájékozódni a mindenamivype.hu weboldalunkon, itt minden további részletet megtalálsz!

Nincs csak VG tartalmú folyadékunk. Egy tanács tőlünk: ha érzékeny vagy allergiás vagy a PG-re, inkább ne használd az e-folyadékainkat.

A Vype likvidek nem alkalmasak arra, hogy cukorbetegek használják.

Egy 10 ml-es utántöltő flakon tartalmával körülbelül ötször lehet teljesen feltölteni a Vype eTank Sub és eTank Mini eszközöket. Ha kedveled az eredeti ízhatásokat, a választott ízt tetszés szerint más Vype utántöltő folyadékkal is keverheted. A honlapon tovább böngészve megtalálhatod a részleteket.

Ami a szavatosságot illeti, a bontatlan Vype flakonok eltarthatósága 2 év. Az optimális ízhatás érdekében ajánljuk, hogy egy héten belül használd fel a megbontott palackokat.

A Vype eLiquidek alapvetően két családban kaphatóak. Az ún. “THE CLASSICS” termékcsalád VG:PG aránya 40:60, a “THE COLLECTIONS” termékcsalád PG:VG aránya pedig 50:50.

A Vype utántöltő folyadékjai az alábbiakat tartalmazzák: gyógyszeripari tisztaságú propilén glikolt (vagyis PG), növényi glicerint (vagyis VG), valamint olyan ízesítőket, amelyeket gondosan, élelmiszeripari minőséget figyelembe véve választottunk ki. De találsz olyan Vype eLiquidet is, amely vizet is tartalmaz.

A Vype utántöltő folyadékok nem tartalmaznak színezéket sem természetes, sem mesterséges formában. A színt, amelyet láthatsz, csakis az összetevők egymásra hatása eredményezi. Ne aggódj, ha azt veszed észre, hogy az eLiquidek színe az idő elteltével megváltozott! Ez a minőségét egyáltalán nem befolyásolja. Nyugodt lehetsz afelől, hogy szigorú tesztelések során ellenőriztük az utántöltő folyadékok minőségét, és gyártásukhoz csak kiváló minőségű, gyógyszeripari és élelmiszeripari tisztaságú összetevőket használtunk.

Mi hiszünk és megbízunk a tudományban, és a mai állás szerint azok az összetevők, amelyek élelmiszeripari tisztaságúak, alkalmasak a belélegzésre. Bízhatsz bennünk, hogy mindent megteszünk, hogy naprakészek legyünk a legfrissebb tudományos szakirodalommal ebben a témakörben. Nálunk a tájékozottság alapfeltétel termékgondozási protokollunk esetén. Ezen kívül minden utántöltő folyadékunk gőzét szigorúan teszteljük.

Jó hír: a mi termékeink nem tartalmaznak sem acetoint, sem acetil-propionilt.

Először is fontos tudnod, hogy minden termékünk nagykorúak számára készül, és gyermekek elől elzárva tartandó! Biztos, ami biztos, azért több gyermekvédelmi megoldást is alkalmazunk a flakonokon: a kupakot csak két pont együttes megnyomásával tudod eltávolítani. Az utántöltő folyadékot csak a flakon oldalán található lágy pont megnyomásával tudod tölteni. Ha mégis az a gyanúd, hogy a gyermek érintkezett a folyadékkal, haladéktalanul fordulj orvoshoz, az a legbiztosabb!

Alap a Vype eszközöknél, hogy más és más ízminőséget tudnak előállítani. A gőz minőségét több tényező is befolyásolja. Ilyen a porlasztási hőmérséklet, a felhasznált anyagok, hogy mennyire új vagy esetleg már régi a fűtőszál. Természetesen a legjobb ízminőség érdekében a Vype eszközöket több biztonsági elemmel is elláttuk. Fontos tudnod, hogy minden, az utántöltő folyadékkal érintkező alkatrészünk élelmiszeripari minőségű. Ezen kívül, minden Vype e-cigarettát a biztonság szem előtt tartásával tervezünk, készülékeink megszerzik a CE minősítést és független szakértők vizsgálják meg őket. Szintén nem mellékes, hogy gépeink megfelelnek az Általános Termékbiztonsági Irányelv, a Veszélyes Anyagok Alkalmazását Korlátozó Irányelv, az Elektromágneses Összeférhetőség Irányelv és az Akkumulátorbiztonsági Norma előírásainak. Röviden: a Vype készülékek biztonsági elemei mind azt a célt szolgálják, hogy a termékek ne károsodjanak, ne melegedjenek túl, ne okozzanak tüzet vagy áramütést.

Tudnod kell, hogy ízválasztékunkat úgy alakítottuk ki, hogy egy hosszú és részletes kutatás, felmérés eredményét vettük alapul. Egyrészt kikértük e-cigarettát használó és dohányos fogyasztók véleményét, másrészt a legjobb ízszakértőkkel és tudósokkal együttműködve hoztuk létre a jelenlegi ízválasztékot. Emellett minden ízt és keveréket a felnőttek ízlése szerint alakítunk ki, egyáltalán nem célunk a kiskorúak meggyőzése. Érdemes figyelemmel követned a megjelenő újdonságainkat, a megújulás alap számunkra!

Magyarországon jogszabályi előírás alapján 2020. május 21-től kizárólag nikotinmentes Vype eliquidek kaphatók. A neked leginkább megfelelő ízt és nikotintartalmat a honlapunkon tudod kiválasztani.

A mi részünkről 100%-osan állíthatjuk, hogy rendkívül nagy hangsúlyt fektetünk minden termékünk kiemelkedő minőségére. Ezek szigorú vizsgálatokon mennek keresztül, mire piacra dobjuk őket. A minőséget a Vype utántöltő folyadékok palackján elhelyezett minőségi tanúsító jelünk garantálja: VAPOUR TESTED BY SCIENTISTS” Ez jelzi, hogy az Egyesült Királyságban található, legmodernebb laboratóriumokkal felszerelt kutatási-fejlesztési központjainkban tudós szakemberek egész csapata dolgozik azon, hogy a Vype termékek tisztaságot és stabil minőséget nyújtsanak minden egyes szívásnál. A kínálatunkban szereplő minden egyes ízt szigorú tesztelésnek vetjük alá. Az ízek szűrése és tesztelése mellett a vizsgálatok kiterjednek arra is, hogy mit tartalmaz a keletkező gőz. Ha egy összetevő nem megy át a toxikológiai biztonsági ellenőrzésünkön, akkor nem kerülhet forgalomba. Ezt fogod érezni, ha a termékeinket választod.

Nem kell aggódnod, ha a folyadék színe nem pont olyan a valóságban, mint a csomagoláson. Semmi gond: hiszen ez a szín a termék ízvilágára utal, maga a folyadék színe ettől eltérő.

A VG a Vegetable Glycerin, vagyis növényi glicerin rövidítése.

A PG:VG arány propilén-glikol és a növényi glicerin arányát jelenti, ez felel a jó ízhatásokért és a gőz nagyságáért a gőzölés során.

A PG a propilén-glikol rövidítése.

A Vype likvidet a megbízható minőség miatt éri meg választanod. 50 tudós több 1000 munkaóra alatt fejleszti a Vype termékportfólióját. Emellett fontos számunkra a minőségbiztosítás. 🙂

Alapvetően minden ízünk rendkívül intenzív aromával rendelkezik.

Persze ez lehetséges. Egy dolog fontos: csak Vype folyadékokat keverj össze, mert más terméknél nem tudjuk garantálni a minőséget.

Ajánlott a felbontás után a 0-25C° között tárolni, valamint fontos a közvelten hőhatás és napsugárzás elkerülése, valamint a folyadék egy héten belüli elhasználása.

Minden Vype utántöltő flakon 10 ml folyadékot tartalmaz.

Az, hogy melyik likvid a legjobb, egyéni ízlés kérdése. A Vype utántöltő folyadékok két termékvonalban, 12 ízben kaphatók:
A Vype Classics ízei: a dohány, a mentol és különféle gyümölcsök aromáival. Ide tartoznak ezek az ízek: Original Tobacco, Bright Tobacco, Green Mint, Wild Strawberry, Very Cherry, Raspberry Crush, Watermelon Burst, Mango Swirl.
A Vype Collection termékvonal tagjai mentolos és különböző gyümölcsös ízeket idéző kombinációk: Lemon Ice Tea, Super Fruity, Watermelon Mint, Strawberry Cream.

Nem ajánljuk, mert a legjobb minőség csak a Vype által fejlesztett és tesztelt eLiquidekkel garantált.

Wild Strawberry, Very Cherry, Raspberry Crush, Watermelon Burst, Mango Swirl, Watermelon Mint, Super Fruity, Lemon Ice Tea, Strawberry Cream

Ha valami extrát próbálnál ki, van egy különleges, úgynevezett Vype Collections kategóriánk. Ebben 4 féle íz van: Super Fruity, Watermelon Mint, Lemon Ice Tea és Strawberry Cream. Jól hangzik, ugye?

Igen, a Bright Tobacco, ami világos dohány ízű, pörkölt mogyorós utóízzel, illetve az Original Tobacco, ami klasszikus dohány, mogyorós utóízzel.

Igen, a Vype Lemon Ice Tea likvid, ami jeges tea aromájú, citromos ízzel.

Igen, a trópusi mangós, Mango Swirl likvid, borsos utóízzel.

Igen, a Green Mint likvidünk, ami zöld menta, gyógynövényes útóízzel, illetve a Watermelon Mint, ami görögdinnye íz és menta aroma keveréke.

Igen, a Raspberry Crush likvid, ami málna ízű, gyümölcsös aromákkal.

Igen, a Watermelon Burst, ami görögdinnyés ízű, virágos aromákkal, illetve a Watermelon Mint, ami görögdinnye íz és menta aroma keveréke.

Igen, a Wild Strawberry, ami szamóca, édes diós utóízzel, illetve a Strawberry Cream, eper aromával, tejszín és vanília íz keverékével.

Az utántöltő folyadékot tartalmazó flakon kupakjának levételéhez a kupakot először le kell nyomni majd elfordítani, ezután a kupak oldalán levő két nyomási pont megnyomásával tudod leemelni a kupak tetejét.

A nyomási pontot a flakon közepe táján kell keresnie, ahol lágyabb az anyag. Azért ide helyeztük a nyitási pontot, hogy a gyermekek ne férhessenek hozzá. Ha továbbra sem sikerül megtalálnia, ügyfélszolglatunk készséggel segíti, a 06-80-200-975 telefonszámon.

A kupak oldalán lévő két pont megnyomásával levehető a tartály teteje. Az utántöltő folyadék kitöltéséhez a flakon oldalán lévő lágy pontot kell óvatosan benyomni.

A Vype utántöltő folyadékok flakonjai több biztonsági elemet is tartalmaznak, és igen, ezekkel a gyermekek biztonságára is gondoltunk: 1) A sértetlen műanyag záróelem jelzi számodra a palackon, hogy még senki sem használta előtted az e-folyadékot. 2) A kupak mindig gyermekbiztos. De óvatosságból, mint mindig, jobb, ha ezt is elzárva tartod a gyermekek elől, mint minden felnőtteknek szánt terméket! 3) Azért, hogy Vype eszközödet minimális veszteség mellett könnyen újratölthesd, a flakont felhasználóbarát módon alakítottuk ki. Erről a csőrhossz és a könnyű összenyomhatóság gondoskodik. 4) Akár le is ejtheted a lezárt flakont: vizsgálatok bizonyítják, hogy a kupakkal lezárt flakonok leejtve sem törnek el vagy kezdenek el szivárogni. Eleve úgy alakítottuk ki őket, hogy megelőzzünk minden véletlen csepegést és szivárgást.

Ha a gyerek lenyelt bármennyit az utántöltő folyadékból, azonnal induljatok a háziorvoshoz vagy a legközelebbi sürgősségire! Az orvos segítségére lehetsz abban, ha a csomagban található termékismertetőt és a csomagolást is magaddal viszed.

Minden ízesítő összetevő allergizáló hatását megvizsgáltuk. A termékbiztonság mellett egészséged is kiemelten fontos számunkra. Sajnos 100%-osan nem tudjuk kizárni a legnagyobb körültekintéssel sem annak az esélyét, hogy valakinél, valahol, valamilyen tünetek kialakuljanak. Ha allergiás tüneteket észlelnél tartós jelleggel, és a folyadék hatásához társítod őket, mindenképp hagyd abba az e-cigaretta használatát, és fordulj orvoshoz! Érdemes termékismertetőnket is átböngészned, mert ott felsoroltunk néhányat azon állapotok közül, amelyek megléte esetén nem ajánljuk számodra az utántöltő folyadékok használatát.

Elvileg ritkán lesz alkalom rá, hogy kicsöppenjen az utántöltő folyadék, mert a flakon tetejét igyekeztük úgy kialakítani, hogy ezt megelőzzük. Ha mégis kicsöppent a ruhádra, mosd ki, amint lehet, mert előfordulhat, hogy huzamosabb idő után nyomot hagy! Ha nem jártál sikerrel, érdemes egy tisztítóba is elmenned.

A Vype utántöltő folyadékot magát és egyetlen összetevőjét sem teszteljük soha állatokon. Határozottan elutasítjuk az állatok jogaival való visszaélést.

A Vype nikotinmentes utántöltő folyadékának ajánlott fogyasztói ára 800 Ft, melytől a trafikok árai eltérhetnek.

Vype utántöltő folyadékokat a kijelölt Vype termékeket forgalmazó Nemzeti Dohányboltokban tudsz vásárolni. Részletes üzletlistáért látogass el a https://mindenamivype.hu/boltkereso/ oldalra.

A VG a Vegetable Glycerin, vagyis növényi glicerin rövidítése.

Világos dohány, édes-mogyorós utóízzel.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/termek/bright-tobacco/

Zöld menta, gyógynövényes útóízzel.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/termek/green-mint/

Trópusi mangó, borsos utóízzel.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/termek/mango-swirl/

Nyári gyümölcsök íze, vaníliás aromával.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/termek/super-fruity/

Görögdinnye íz és menta aroma keveréke.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/termek/watermelon-mint/

Görögdinnyés íz, virágos aromákkal.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/termek/watermelon-burst/

Eper aroma, tejszín és vanília íz keverékével.

Bővebben: https://mindenamivype.hu/termek/strawberry-cream/