Miért a Vype?

A British American Tobacco több mint 100 éves dohányipari tapasztalata áll a Vype rendelkezésére. Termékpalettánk kifejlesztése során több mint 3500 vépelőt és dohányost kérdeztünk meg, és együtt dolgoztunk a legképzettebb ízszakértőkkel és tudósokkal.

Folyamatosan arra törekszünk, hogy magas minőségű termékeket kínáljunk fogyasztóinknak. Mérnökeink, kutatóink és műszaki szakértőink, nagy odafigyeléssel tervezik és alkotják meg a Vype készülékeket és az eLiquideket, amelyek több ezer órányi tesztelés után kerülnek a fogyasztókhoz.

HOGYAN TÖREKSZIK A VYPE A MINŐSÉGRE?

Világszerte több mint 9 millió fogyasztó számára biztosítunk magas minőségű termékeket, ezért a fogyasztók biztonsága nagyon fontos számunkra.

A minőség és a biztonsági tesztelés kulcsfontosságú része a termékeink fejlesztésének és gyártásának.

Arra törekszünk, hogy magas szintű minőségi és biztonsági teszteket alkalmazzunk a BAT termékek fejlesztésére és gyártására az egész világon.

Az általunk fejlesztett és gyártott termékek összetevőit és alkotóelemeit szakértő toxikológusaink vizsgálják meg és döntik el, hogy alkalmasak-e a vépeléshez.

THC-t tartalmazó olajokat és E-vitamin-acetátot nem adunk, és soha nem is adtunk a Vype termékekhez.

A zárt rendszerű e-cigaretta készülékek használatával elkerülheted a minőségi előírásainknak nem megfelelő összetevők belélegzését, és a helytelen melegítést, amely befolyásolhatja a gőz minőségét.

Termékeinket kizárólag felnőtt dohányosok vagy vépelők használatára szánjuk, és megbízható kereskedői hálózaton keresztül értékesítjük, a 18 éves vagy annál idősebb felnőttek számára.

Hitvallás

A VYPE-NÁL A FOGYASZTÓ AZ ELSŐ

A fogyasztók igényei állnak kutatásaink középpontjában. Éppen ezért műszaki szakértőink, tudósaink és mérnökeink nagy gonddal alkotják meg készülékeinket és eLiquidjeinket, alaposan tesztelve őket, mielőtt azok a fogyasztókhoz kerülnének.

FELELŐSSÉG

Független kutatók által végzett tesztelések során eltéréseket találtak a különböző e-cigaretták által előállított gőztartalomban. 
A Vype-nál minden eLiquidet, az összes ízt, és minden általunk fejlesztett terméket gondos odafigyeléssel és szakértelemmel készítünk.

MINŐSÉG

A fogyasztói elégedettség áll minden egyes munkafolyamatunk középpontjában, legyen szó a tervezésről, a fejlesztésről vagy épp a gyártásról. Megvizsgáljuk termékeink minden egyes részletét, hogy megértsük a lehetséges hatásokat – onnantól kezdve, hogy mi kerül az eLiquidekbe, egészen odáig, hogy a vépelés során keletkezett gőz mit tartalmaz.

SZABVÁNYOK

Más e-cigaretta gyártókkal együtt, mi is támogatjuk a termékszabványok kidolgozását. A világ első önkéntes e-cigaretta szabványaihoz is hozzájárultunk, amelyeket az AFNOR Francia Szabványügyi Intézet és a Brit Szabványügyi Intézet alkotott.

MINŐSÉG

Az e-cigaretta alkotórészeinek és fűtőelemeinek minősége és kivitelezése széles körben eltérő lehet, és ez befolyásolhatja a gőz tulajdonságait is. Mi felmérjük és finomítjuk minden eszközünk összes alkotóelemét, beleértve a mechanikát és az elektronikát is, hogy létrehozzuk a lehető legjobb gőzölési élményt.

Tudomány

NAGYON FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY PONTOSAN TUDJUK, MIT IS TARTALMAZNAK A GŐZEINK

Ez az oka annak, hogy minden eLiquidekünket és minden, általunk gyártott terméket gondos odafigyeléssel fejlesztünk, és megalkotásukat számtalan kutatás előzi meg. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy folyamatosan biztosítsuk az összetevők és a gőz megfelelő minőségét.

Elemzési technikák széles spektrumát, speciális laboratóriumi technológiát és szakértelmünket használjuk ahhoz, hogy kifejlesszük termékeinket, majd részletes teszteket végezzünk rajtuk.

SZAKÉRTELMÜNK A GŐZÖLÉS TUDOMÁNYÁBAN

NAGYON FONTOS SZÁMUNKRA, HOGY PONTOSAN TUDJUK, MIT IS TARTALMAZNAK A GŐZEINK

Ez az oka annak, hogy minden eLiquidekünket és minden, általunk gyártott terméket gondos odafigyeléssel fejlesztünk, és megalkotásukat számtalan kutatás előzi meg. Mindezt annak érdekében tesszük, hogy folyamatosan biztosítsuk az összetevők és a gőz megfelelő minőségét.

A Vype termékek korszerű kutatási és fejlesztési eszközök használatával készülnek. Egy több, mint 50 kutatóból álló csapattal dolgozunk, akiket a tudomány különböző területeiről válogattunk össze. A mérnököknek és tudósoknak köszönhetően, 360 fokos szemlélettel vizsgálódunk, jelentős és értékes hozzájárulást nyújtva ehhez a tudományághoz.

MINŐSÉG

• Kiváló minőségű alapanyagok.
• Tesztelve, hogy az összetevők elpárologtatása és belélegzése esetén megfelelő-e a hőstabilitásuk.
• Toxikológiai kockázatelemzéseknek alávetve.
• Tesztelve és nyomon követve a gyártási életciklus során.

EGYENLETES GŐZMINŐSÉG

• Egyenletes gőzminőség az eLiquid betöltésétől, egészen annak kifogyásáig.
• Zavartalan és egyenletes eLiquid áramlás.
• Szabályozott légáramlás a gőz belégzésekor.

ELÉGEDETTSÉG

• Kifejezetten gőzöléshez készített aromák.
• Az eLiquidek kifejezetten az egyes Vype eszközökhöz készültek.
• Széleskörű érzékszervi vizsgálat.
• A BAT több mint 100 éves tapasztalatának felhasználása a dohányosok preferenciáinak megértésében.
• A termékek teljesítményének kiértékelése a dohányzókkal és a vépelőkkel együttműködve zajlik.

LABORATÓRIUMAINK

Elemzési technikák széles spektrumát, speciális laboratóriumi technológiát és szakértelmünket használjuk ahhoz, hogy kifejlesszük termékeinket, majd részletes teszteket végezzünk rajtuk. Teszteléseinkhez nemcsak belső, hanem független harmadik fél által akkreditált laboratóriumokat is bevonunk. Mindezt a teljes portfólión alkalmazzuk: az általunk megalkotott ízektől és eLiquidektől kezdve, az általunk gyártott eszközökön át, egészen az eladásra kerülő termék kombinációikig. Annak érdekében, hogy kockázatelemzéseink valóban tükrözzék a fogyasztók viselkedését, azt is vizsgáljuk, hogy fogyasztóink hogyan használják a termékeinket. Csak akkor engedjük, hogy egy termék a piacra kerüljön, ha teljes mértékben meggyőződtünk róla, hogy megfelel a minőségi előírásainknak.

Tudósaink egy vépelés topográfiai gépet használva képesek meghatározni, hogy pontosan mennyi ideig és milyen mélyen lélegzi be a gőzt a fogyasztó az e-cigaretta használata során.

Ezután összekapcsoljuk az e-cigarettáinkat egy vépelés szimulátorral. Ez szimulálja a vépelő viselkedését és összegyűjti a gőzt a részletes elemzéshez.

Kutatóink kromatográfiás vizsgálati eljárás során azonosítják a gőz alkotóelemeit.

Szakértő toxikológusaink ezután megvizsgálják a lehetséges hatásokat.

Az eredményeink alapján úgy alakítjuk át az eLiquidjeinket, és úgy tervezzük újra eszközeinket, hogy fejlesszünk a gőz minőségén. Csak jó minőségű, gyógyszer- és élelmiszeripari tisztaságú alapanyagokat használunk az összetevők maximális tisztaságának érdekében.

Ezt az egész folyamatot addig ismételjük minden egyes eLiquid, készítmény és eszköz esetében, amíg teljesen elégedettek nem leszünk az eredményekkel.

Tanulmányozzuk a fogyasztók vépelési szokásait annak érdekében, hogy meghatározhassuk milyen további fejlesztést és tesztelést igényelnek a Vype termékek, hogy megfeleljenek a fogyasztók igényeinek. Minden összetevőt toxikológiai felülvizsgálatnak vetünk alá, hogy meghatározzuk, mennyire alkalmasak a gőzölésre.

1. Vype termékeinket megbízható kereskedői hálózaton keresztül értékesítjük.
2. Vype termékeink csak 18 éves és annál idősebb felnőttek számára érhetők el.

Számunkra a fogyasztó az első, éppen ezért kérdés esetén közvetlenül elérhetőek vagyunk telefonon vagy a webhelyeinken feltüntetett elérhetőségeken.

FELELŐSSÉG ÉS INNOVÁCIÓ

TESZTELÉS

Támogatjuk a megfelelő vépelési tesztekre vonatkozó szabványok kidolgozását. Az összes Vype készüléket független, hitelesített technikai laboratóriumok értékelik és hitelesítik.
Ízszakértőink gondosan készítik el az utántöltő folyadékokat, ügyelve a hozzáadott aroma mennyiségére (a toxikológiai útmutatások alapján).

Célunk a lehető legmegbízhatóbb termékek gyártása, ezért alkatrészeinket és hozzávalóinkat korszerű tesztelésnek vetjük alá.

Büszkék vagyunk arra, hogy 2014 óta úttörő szerepet töltünk be a gőztechnológia tudományában. A lehető legnagyobb mértékben szeretnénk alkalmazkodni a fogyasztói igényekhez, ezért más innovatív területek szakértelmét és megközelítését is alkalmazzuk. Ilyenek például az autóipar, a mobilipar és a számítástechnika.

Szabályozások

Kizárólag ellenőrzött alapanyagokból. Egy több mint 50 toxikológusból álló csapat felel termékeink összetevőinek vizsgálatáért.

Biztosan állíthatjuk, hogy nem adunk, és soha nem is adtunk hozzá THC-t tartalmazó olajokat és E-vitamin-acetátot a Vype-termékeinkhez.

A Magyarországon forgalmazott Vype utántöltő folyadékok 5 fő összetevőből állnak: propilén-glikol, növényi glicerin, aromák az ízesítéshez és egyes esetekben nikotin és víz.

A Magyarországon is elérhető utántöltő folyadékok jó minőségű, gyógyszer- és élelmiszeripari tisztaságú alapanyagokból készülnek.

A VYPE KIZÁRÓLAG ELLENŐRZÖTT, MINŐSÉGI ALAPANYAGOKAT HASZNÁL

A Vype eLiquidek vizet, nikotint, propilén-glikolt (PG), glicerint (más néven növényi glicerint vagy VG-t) tartalmaznak, amely anyagok mindegyike megfelel az európai és az Egyesült Államokbeli sztenderd gyógyszerkönyv monográfiák meghatározása szerinti gyógyszerészeti minőségnek. Az optimális teljesítmény érdekében az összes PG / VG / víz / nikotin arányt a Vype eszközökre és ízekre fejlesztettük ki. Az ízek megalkotásához csak olyan élelmiszeripari tisztaságú aromákat használunk, amelyek hőstabilok gőzölés esetén. „Minden ízt megvizsgálunk annak érdekében, hogy megbizonyosodjunk arról, alkalmasak-e a gőzölésre. Semmilyen terméket nem engedünk piacra, amíg nem bizonyosodunk meg arról, hogy megfelel-e a kritériumainknak.” (George McLachlan folyadék fejlesztési igazgató)

TERMÉKEINK OLYAN BIZTONSÁGI FUNKCIÓKAT TARTALMAZNAK, AMELYEK CÉLJA A TÚLFESZÜLTSÉG ÉS A TÚLMELEGEDÉS ELLENI VÉDELEM

A túlfeszültség-vezérlők célja, hogy elhárítsák a készülék okozta áramütés veszélyét. A túlmelegedésvezérlők pedig megakadályozzák az esetleges tűz- és robbanásveszélyt. Az utasításoknak megfelelő használat esetén, az automatikus töltés lekapcsolás és más biztonsági intézkedések miatt, nem lehet túltölteni az eszközt.
Minden Vype eszköz CE-tanúsítvánnyal rendelkezik, és független laboratóriumokban tesztelték és értékelték. Készülékeink megfelelnek az Általános termékbiztonsági irányelvnek, a Bizonyos veszélyes anyagok felhasználásának korlátozásáról szóló irányelvnek, az Alacsony feszültség irányelvnek, az Elektromágneses összeférhetőség irányelvének és az Akkumulátorok biztonsági szabványának.

ISO 9001: 2015 TANÚSÍTVÁNY

A Vype termékeket az ISO 9001: 2015 tanúsított minőségirányítási szabvány alkalmazásával fejlesztették ki. Az ISO (Nemzetközi Szabványügyi Szervezet) az ISO 9000 minőségirányítási
szabványok családjának kibocsátója, amely a technológia és a gyártás szinte valamennyi aspektusát lefedi. Az ISO 164 ország nemzeti szabványügyi intézeteinek hálózata, mely együttműködik a nemzetközi szervezetekkel, a kormányokkal, az ipar, az üzleti élet és a fogyasztók képviselőivel.

SZIGORÚ GYÁRTÁSI FOLYAMATOK ÉS MINŐSÉGELLENŐRZÉS VÉGREHAJTÁSA

Utántöltő folyadékjainkat kifejezetten a Vype eszközökhöz készítettük. * Minden eszköz rendelkezik egy nyomkövetési számmal, amely jelzi a gyártási tétel számát és a gyártás dátumát.
A gyártási folyamat minden szakaszában ellenőrizzük a gyártás minőségét.

* Vype ePen 3

A KELETKEZETT GŐZ TELJESKÖRŰ VIZSGÁLATA AZ EGYENLETES MINŐSÉG BIZTOSÍTÁSA ÉRDEKÉBEN

Arra törekszünk, hogy fogyasztóink számára magas minőségű termékeket kínáljunk. Toxikológiai kockázatelemzést végzünk az eLiquidek minden egyes összetevőjére, és az e-cigaretta készülékeiben lévő utántöltő folyadékkal vagy gőzzel érintkező minden anyagra. Az elemzéseket toxikológusokból álló szakértői csoportunk végzi, majd a vezető tudományos testületünk tekinti át, mielőtt a termék piacra kerülése jóváhagyásra kerül. Több mint 100 terméktesztet hajtunk végre, mielőtt a termék a fogyasztóhoz kerülne.

MEGVIZSGÁLUNK MINDEN EGYES UTÁNTÖLTŐ PATRONBA KERÜLŐ ELIQUIDET, ÉS ELLENŐRIZZÜK, HOGY NYOMON KÖVETHETŐ-E

Az eLiquidek minden egyes gyártási tételét külön-külön teszteljük, és egyedi számmal látjuk el a nyomonkövethetőség érdekében.
A tételeket ezután lezárt tartályokban szállítjuk az e-cigaretta gyárba.*

* Vype ePen 3

Zárt rendszer

ePen 3

A ZÁRT RENDSZERŰ E-CIGARETTA KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATÁVAL ELKERÜLHETED A MINŐSÉGI ELŐÍRÁSAINKNAK NEM MEGFELELŐ ÖSSZETEVŐK BELÉLEGZÉSÉT, ÉS A HELYTELEN MELEGÍTÉST, AMELY BEFOLYÁSOLHATJA A GŐZ MINŐSÉGÉT.

* Ez az eredmény az 1R6F referencia cigaretta füstjének és a Vype ePen 3 gőzének összehasonlításából származik, amelynek keretében azon 9 károsanyag jelenlétét vizsgálták, amelyeknek a csökkentését javasolja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a cigaretták füstjében.
**0 % kátrány alatt azt értjük, hogy nem tartalmaz dohányból származtatott kátrányt.
Ezek a tulajdonságok nem jelentik szükségképpen azt, hogy a termék kevésbé káros, mint a dohánytermékek.

A ZÁRT RENDSZERŰ E-CIGARETTA KÉSZÜLÉKEK HASZNÁLATÁVAL ELKERÜLHETED A MINŐSÉGI ELŐÍRÁSAINKNAK NEM MEGFELELŐ ÖSSZETEVŐK BELÉLEGZÉSÉT, ÉS A HELYTELEN MELEGÍTÉST, AMELY BEFOLYÁSOLHATJA A GŐZ MINŐSÉGÉT.

AZ EPEN 3 A VYPE ZÁRT RENDSZERŰ E-CIGARATTÁJA, AMELY EGY UTÁNTÖLTŐ PATRONOS KÉSZÜLÉK KOMPAKT MEGJELENÉSSEL ÉS NAGY TELJESÍTMÉNNYEL
95 % - KAL KEVESEBB KÁROSANYAGOT TARTALMAZ*
ÉS 0% KÁTRÁNYT**

A Vype laboratóriumokban több, mint 50 szakértő dolgozik. A Vype termékek kifejlesztéséhez több, mint 2000 vépelőt és dohányost kérdeztünk meg. A hagyományos cigarettához képest 95%-kal kevesebb károsanyagot tartalmazó* Vype ePen 3-at a fogyasztók igényeihez igazítva alkottuk meg, ráadásul 0 % kátrányt tartalmaz.**

* Ez az eredmény az 1R6F referencia cigaretta füstjének és a Vype ePen 3 gőzének összehasonlításából származik, amelynek keretében azon 9 károsanyag jelenlétét vizsgálták, amelyeknek a csökkentését javasolja az Egészségügyi Világszervezet (WHO) a cigaretták füstjében.
**0 % kátrány alatt azt értjük, hogy nem tartalmaz dohányból származtatott kátrányt.
Ezek a tulajdonságok nem jelentik szükségképpen azt, hogy a termék kevésbé káros, mint a dohánytermékek.

KOMPAKT MEGJELENÉS

A Vype ePen 3 teljesítmény-központú 650 mAh-os akkumulátorral rendelkezik az egész napos használathoz. Intelligens szoftvert építettünk bele a rövidzárlat, a túltöltés, a túlmelegedés és a túlterhelés megelőzésére. Kompakt kivitelben és négy színben (arany, kék, fekete, piros) kapható. Egyszerű, kitapintható kapcsológombja biztosítja az optimális áramellátást. A bepattintható patron pedig a megfelelő illeszkedést és a könnyű ízcserét.

GYORS ÜZEMBEHELYEZÉSI ÚTMUTATÓ

Helyezd be az ePen 3 vPro utántöltő patront az ePen 3 akkumulátor egységbe, ami egy kattanással fog illeszkedni.

Nyomd meg gyorsan háromszor a vezérlőgombot az ePen 3 bekapcsolásához.

A vépeléshez egyszerűen nyomd le a vezérlőgombot, és szippants a készüléken keresztül a gőzből.

FUNKCIÓK

• Az akkumulátort, melyet egy külső burkolat védi az ütődésektől és karcolásoktól, úgy terveztük, hogy az energiatakarékosság érdekében 10 perc inaktivitás után automatikusan kikapcsoljon.

• Annak érdekében, hogy a készülék nehogy véletlenül bekapcsolódjon a zsebedben vagy a táskádban, akkor is automatikusan kikapcsol, ha a vezérlőgomb 8 másodpercnél hosszabb ideig benyomódik.

• A többi eszközünkhöz hasonlóan az ePen 3 is intelligens elektronikát tartalmaz, amely az áramütés és a túlmelegedés elleni védelemre szolgál.

EPEN 3 ELIQUIDEK

AHOGY FOGYASZTÓINK IS ELVÁRJÁK, ALAPOSAN MEGVIZSGÁLJUK MIND AZ eLIQUIDEINK, MIND A VÉPELÉS KÖZBEN KELETKEZETT GŐZ ÖSSZETEVŐIT ANNAK ÉRDEKÉBEN, HOGY MEGÉRTSÜK AZOK LEHETSÉGES HATÁSAIT.

A Vype eLiquidjeink tudósaink gondos fejlesztésének eredményeképpen jönnek létre, és megbízható partnereink gyártják le őket. Kilöttyenés-mentes utántöltő patronjaink révén az ízváltás még a patron kifogyása előtt is gördülékenyen működik. Ráadásul az egyik minőségvédelmi intézkedésünk részeként az összes utántöltő patront külön-külön csomagoljuk és zárjuk le.

HOGYAN MŰKÖDIK A VYPE EPEN 3?

USB PORT

USB PORT

Az USB-port az eszköz alján található. Lehetővé teszi az egyszerű, egylépéses töltést a kezdő csomagban található micro-USB töltőkábel segítségével.

VÉDŐBURKOLAT

VÉDŐBURKOLAT

Az Egyesült Királyságban fejlesztett kompakt és ergonomikus burkolat védi a készülék elektronikáját, beleértve a készülék akkumulátorát is. Sima, fémes tapintású soft touch külsővel rendelkezik, 4 féle színben elérhető (fekete, arany, piros, kék).
A ház egyik oldala lapos kialakítású, ezzel biztosítva a készülék stabilitását, amikor a fogyasztó épp nem használja.

LED VEZÉRLŐGOMB

LED VEZÉRLŐGOMB

Egyszerű, kitapintható be- és kikapcsoló gombot fejlesztettünk ki optimalizált energiaellátással az ePen 3 készülék be- és kikapcsolásához. Annak megerősítéséhez, hogy az ePen 3 készüléked be- vagy kikapcsolt állapotban van, csak meg kell nyomni egyszer a vezérlőgombot. Ha az ePen 3 be van kapcsolva, a LED három másodpercre kigyullad. Ha az ePen 3 ki van kapcsolva, a LED nem világít.

INTELLIGENS SZOFTVER

INTELLIGENS SZOFTVER

A készülékbe beépítettünk egy intelligens szoftvert, amely rövidzárlat, kisütés, túlmelegedés és túltöltés elleni védelemre lett kifejlesztve (3 óra után a töltés automatikusan megszakad).

AKKUMULÁTOR

AKKUMULÁTOR

A Vype ePen 3 szigorúan tesztelt lítium-ion akkumulátorral rendelkezik, 650 mAh elektromos töltési kapacitással. A teljesen lemerült akkumulátor kevesebb, mint 2 óra alatt teljesen feltöltődik. Ez egy egész napos használatra elegendő töltöttségi szintet biztosít (ez az adat egy teljesen feltöltött eszköz laboratóriumi vizsgálatán alapul, de ez a használattól függően változhat). A készülék ezen kívül rendelkezik egy automatikus kikapcsolási rendszerrel is, amely 10 perc inaktivitás után, vagy a vezérlő gomb 8 másodperc vagy annál hosszabb ideig tartó benyomásával aktiválódik. Az intelligens szoftver és a feszültségnövelő átalakító segítségével az akkumulátor folyamatos energiaellátást tesz lehetővé az állandó és megbízható energiaáram biztosításához.

LÉGÁRAMLÁS SZABÁLYZÓ

LÉGÁRAMLÁS SZABÁLYZÓ

Ez szabályozza a légáramlást és ellenállást, valamint elkülöníti az intelligens szoftvert a patrontól.

UTÁNTÖLTŐ PATRON

UTÁNTÖLTŐ PATRON

Az utántöltő patronhoz a fogyasztói igényeknek megfelelő szájrészt terveztünk. Az összes Vype eLiquidet megbízható partnereink gyártják. A vépelés minőségét saját vépelési szokásaid befolyásolhatják. A patronok bepattintható kialakítása biztosítja az eszközhöz való megfelelő illeszkedést, és segíti, hogy egyszerűen ki lehessen cserélni a félig teli patront más ízű vagy nikotintartalmú patronra.