A magyar dohányboltok polcain található Vype-termékek megbízhatóak, hiszen ellenőrzött, minőségi alapanyagokból készülnek, megannyi kutatási eredményre alapozva fejlesztjük és gyártjuk őket, és megbízható kereskedői hálózaton keresztül jutnak el felnőtt fogyasztóinkhoz.

Kizárólag ellenőrzött alapanyagokból

Egy több mint 50 toxikológusból álló csapat felel termékeink összetevőinek vizsgálatáért.

A Magyarországon forgalmazott Vype utántöltő folyadékok 5 fő összetevőből állnak: propilén-glikol, növényi glicerin, aromák az ízesítéshez és egyes esetekben nikotin és víz.

Biztosan állíthatjuk, hogy nem adunk, és soha nem is adtunk hozzá THC-t tartalmazó olajokat és E-vitamin-acetátot a Vype-termékeinkhez.

A Magyarországon is elérhető utántöltő folyadékok jó minőségű, gyógyszer- és élelmiszeripari tisztaságú alapanyagokból készülnek.

Tudományos kutatási eredmények alapján

Vype termékeink minőségét 50 kutató munkája és a több ezer órás tesztelési folyamat biztosítja.

A BAT vállalatcsoport szakértők bevonásával végez kutatásokat, amelyek eredményeit a bat-science.com oldalon tesszük mindenki számára elérhetővé.

Úgy gondoljuk, hogy a Vype-termékeink potenciálisan kevésbé káros alternatíváját jelentik a hagyományos dohányzásnak, és azt tanácsoljuk fogyasztóinknak, hogy termékeinket az előírásoknak megfelelően használják, és sehogyan se módosítsák azokat.

Megbízható kereskedői hálózaton keresztül

Vype-termékeinket kizárólag az Nemzeti Dohánykereskedelmi Nonprofit Zrt. által felügyelt nemzeti dohányboltokban értékesítjük, így a polcokra kerülő e-cigaretták és utántöltő folyadékok megbízható kereskedői hálózaton keresztül érhetnek el a fogyasztókhoz.

A Vype-termékeket értékesítő Nemzeti Dohányboltokat a Boltkereső menüpont alatt gyűjtöttük össze.

Szigorú szabályozásnak megfelelve

Az Európai Unióban a világon az egyik legerősebb szabályozás van érvényben az e-cigarettákkal kapcsolatban. A dohánytermékekre vonatkozó irányelv (EU TPD) szerint ahhoz, hogy egy e-cigarettát forgalomba lehessen hozni az Európai Unióban, a gyártónak 6 hónappal a termék bevezetése előtt bejelentést kell tennie a nemzeti egészségügyi hatóságnál. Más szigorú követelményeknek is meg kell felelni, például a termékek tesztelését és biztonságos csomagolását illetően, és a fogyasztókat is tájékoztatni kell a termék kockázatairól.

Magyarországon mindezeken felül az e-cigarettát és a nikotintartalmú utántöltő folyadékot kizárólag a dohányboltokban törvényes értékesíteni, a jövőben pedig a nikotinmentes utántöltő folyadékot is csak a dohányboltok árulhatják majd.